To je to što me zanima!

VIDEO Reporteri 24sata u Beogradu: Patrole su po noći na Savi tragale za Matejem...

I dalje traje potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem koji je u noći s četvrtka na petak nestao u Beogradu, a na našem portalu uživo smo se javili s mjesta gdje je nestao
Vidi originalni članak

Naši reporteri Vilim Cvok i Borna Škof javili su se sa lokacije na kojoj je nestao Matej Periš, mladi Splićanin kojem se gubi svaki trag od noći s četvrtak na petak.

PRATITE UŽIVO: Mjesto s kojeg je nestao Matej Periš

Policijske patrole i obalna straža i u ponedjeljak navečer provjeravale su rijeku u potrazi za nestalim mladićem.

Matej je nestao u noći na petak oko 2:30, dok je s prijateljima bio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren na mjestu gdje se nalazio klub Gotik. Posljednji put su ga vidjeli kako izlazi prema splavu. Njegov nestanak prijavljen je 31. prosinca u 18 sati.

Matej Periš posljednji je put viđen kako izlazi iz kluba prema šetalištu i ogradi preko puta. U međuvremenu se pojavilo nekoliko snimki nadzornih kamera na kojima se vidi mladić koji trči ulicama i zaustavlja taksi, a njegov otac nam je potvrdio da je njegov sin Matej.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • blondie24 04.01.2022.

    Mislim da je bio nesretan slučaj da je upao u rijeku, bilo je puno slučajeva gdje su pod utjecajem alkohola tako mnogi završili daj Bože da nije tako ali sve se bojim da je

  • Viktorija0107 03.01.2022.

    Prijatelji koji satima ne pitaju za prijatelja???Mislim da oni puno više znaju nego što su do sad rekli .Dakle znaju da li je bio pod utjecajem droge,alkohola.Da li se i ako je s kim se družio ili je stalno bio samo s njima i još puno toga.

  • billi Galeb 03.01.2022.

    Trebalo bi pokusat pronac taxi. Stupit sa taxi udruzenjem i tocno ce se moc utvrdit,koji se taxi u to vrijeme kretao tom rutom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare