To je to što me zanima!

Misteriozna bolest: Tri dana u tjednu uopće ne vidi

Ovaj neobični poremećaj počeo se pojavljivati prije četiri godine. Natalie Adler svaka tri dana je potpuno slijepa, a onda opet vidi normalno
Vidi originalni članak

Natalie Adler (21) zbunjuje liječnike. Ova mlada djevojka pati od poremećeja, za koji liječnici vjeruiju da ga nema nitko drugi na svijetu. Tri dana u tjednu ona jednostavno ne može otvoriti kapke. Potpuno je slijepa. Nakon tri dana vidi normalno. Ovaj neobični poremećaj počeo se pojavljivati prije četiri godine. Jedno jutro probudila se potpuno natečenih očiju. Imala je upalu sinusa, pa su liječnici sumnjali da je poremećaj od toga. No, nakon nekoliko tjedana upalu je zaliječila, a njeni kapci počeli su svoj neobični 'ritual'. Iako je bila na stotine pregleda i testova, liječnici ne mogu otkriti što joj se događa. Liječnici su je pokušali liječiti injekcijama botoksa, ali joj to nije trajnije pomoglo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 29.09.2008.

    Jel je slijepa ili ne može dizati vjeđe ??? To su dva različita pojma.Ptoza je jedna djagnoza,a sljepoća je druga i međusobno nisu povezane.Preporučujem piscima članaka da dobro provjere podatke prije davanja svojih članaka !!!

  • _aod_ 28.09.2008.

    a da mozda ne pije yasmin tablete?! posto se sve povezuje s njima...ko to zna...

  • mariah 28.09.2008.

    slucaj za dr. House-a ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare