To je to što me zanima!

Misteriozna žena ukrala bebu iz policijske postaje

Policajci su predali bebu varalici jer se predstavila kao majčina prijateljica. Tek kasnije su shvatili da ona nije ta žena koja je trebala pokupiti dijete...
Vidi originalni članak

Britanska policija traži 18-mjesečnu Audrey Nyanor nakon što su dozvolili varalici da je uzme iz londonske policijske postaje. Scotland Yard je objavio sliku misteriozne žene s nadzorne kamere. Mala Audrey je crnkinja porijeklom iz Gane. Njezina majka (36) uhićena je jer su ilegalno stigli u Britaniju. Policajci su ih obje doveli su postaju. Pokušavali su naći člana obitelji ili prijatelja koji će čuvati dijete. Predali su dijete ženi koja se predstavila kao majčina prijateljica. Tek kasnije su otkrili da ona nije žena koja je trebala pokupiti dijete.
- Molimo ženu, koja je uzela Audrey, da se javi. U njezinom je interesu je da se beba vrati majci - rekao je glasnogovornik. Audreyina majka puštena je uz jamčevinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavuša13 20.12.2009.

    A šta reći?Idioti.Najvažnije je da su oni ženu zatvorili jer je ilegalno došla u \"zemlju snova\" i da su je odvojili od djeteta,a bolesni manijaci,ubojice,pedofili i ostala gamad nek šeće slobodno--oni su bolji jer imaju osobnu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare