To je to što me zanima!

Misteriozni klaunovi siju strah noću na ulicama Kalifornije...

Mjesta na kojima se pojavljaju i kostimi se stalno mijenjaju, a neki od stanovnika sumnjaju da se ne radi o jednoj osobi već o dobro organiziranoj kriminalnoj bandi
Vidi originalni članak

Misteriozni zli klaunovi siju noću strah na ulicama Doline San Joaquin u Kaliforniji, javlja Daily Mail.

Posljednju dojavu policiji prijavio je jedan od građana u subotu kada je na ulici vidio čovjeka kostimiranog u klauna s pištoljem u ruci. Policija je izašla u ophodnju, no nije pronašla sumnjivca.

Kažu da to nije prvi slučaj da su građani vidjeli zastrašujuće klaune kako šeću gradom. Mjesta na kojima se pojavljuju i kostimi se stalno mijenjaju, a neki od stanovnika sumnjaju da se ne radi o jednoj osobi već o dobro organiziranoj kriminalnoj bandi. U prilog toj teoriji ide i tvrdnja policija da imaju nekoliko prijavljenih slučajeva kriminala koje su počinili sumnjivci u kostimima klaunova.

Dio stanovnika neobična pojava toliko je zaintrigirala da noću patroliraju ulicama u automobilu nadajući se da će uloviti bandite. Drugi pak misle da je riječ o običnoj šali ususret Noći vještica. 

Jedan od stanovnika, koji je želio ostati anoniman, rekao je za KGET da se odjeva u klauna u sklopu jednogodišnjeg projekta koji je osmislio sa svojom suprugom. Dodao je da nije očekivao da će započeti novi trend ili uzrokovati štetu ikome. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • FishyEddy 17.10.2014.

    sve bude super dok taj klaun ne naleti na neku budalu koja će ga upucat....

  • bertrandzils 14.10.2014.

    bolesna amerika

  • kllea 14.10.2014.

    od kad sam pročitala knjigu TO, klauna nemrem vidjeti ni nacrtanoga, brrr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare