To je to što me zanima!

Misteriozni muškarac s fotografije oteo je Maddie?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako je Britanka Gail Cooper (53) odmah nakon otmice Madeleine McCann prijavila muškarca koji ju je tražio novac, tek sada su objavili fotografiju
Vidi originalni članak

Britanski mediji objavili su fotografiju misterioznog muškarca koji bi mogao biti otmičar Madeleine McCann. Misteriozni muškarac je slučajno ulovljen u šetnji na jednoj obiteljskoj fotografiji. Snimljena je nekoliko dana prije nestanka Madeleine trećeg svibnja 2007. godine. Britanka Gail Cooper (53) ručala je s obitelji i prijateljima.
- Bilo mi je neobično vidjeti muškarca kako sam šeće po kiši i hladnoći. Izgledao je kao da je u nekom svom svijetu - rekla je i dodala kako ju je isti muškarac posjetio u njezinoj unajmljenoj vili nekoliko sati kasnije. Tražio ju je novac i ispričao 'očito neuvjerljivu priču' kako prikuplja novac za sirotište u blizini. Nekoliko dana kasnije ona se vratila u Britaniju, a djevojčica je oteta. Gail se javila detektivima. Nekoliko mjeseci kasnije zamolili su je da im pomogne u izradi skice. Opisala je kako ima izbočene zube, brkove i i kuštravu tamnu kosu. Muškarac na fotografiji lagano je okrenut prema moru pa se ne može utvrditi je li to zaista on. Međutim, nalikuje muškarcu kojega je vidjela McCannova prijateljica Jane Tanner kako šeće s djetetom u rukama u vrijeme nestanka Maddie.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 16.05.2010.

    Male nema već odavno, sada je najvažnije uhvatiti tu životinju koja je to napravila.

  • spirit lamp 16.05.2010.

    Ne znam po cemu bi bilo jasno.......Meni je sasvim jasno da je pedofilski lanac oteo dijete i da su oni sami poceli i plasirati price u javnost da su roditelji ubili kako bi skrenuli pozornost sa sebe.

  • SunTzu 16.05.2010.

    zar neko zaista vjeruje ovim ljudima o otmici??? Svima je jasno da su oni ubili malu

Komentiraj...
Vidi sve komentare