To je to što me zanima!

Mitrović je zadovoljan: Sud je privremeno obustavio prodaju

Odgođena je aukcija Mitrovićeve jahte. Dubrovački Općinski sud je to odlučio na osnovi dokumentacije koju je predao vlasnik. Kaže kako su hrvatski sudovi neovisni
Vidi originalni članak

Jahta Željka Mitrovića, poduzetnika i vlasnika TV Pinka, još neće na aukciju. Dubrovački sud to je odlučio u petak  na osnovi dokumentacije koju je vlasnik predao "zbog kršenja zakona i procedure". Mitrović je poslao priopćenje medijima u kojem tvrdi kako je zadovoljan što se dubrovački sud pokazao kako je neovisan.

-Također sam veoma zadovoljan što su se potvrdili svi moji navodi o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih organa Republike Hrvatske - naveo je Mitrović u priopćenju. 

Jahtu El Bosco V hrvatska carina je oduzela Mitroviću prošle godine zbog kršenja hrvatskih carinskih propisa i međunarodne Konvencije o privremenom uvozu. Trebala je biti ponuđena na aukciji za tri puta manji iznos svoje vrijednosti. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • s3rbin 15.08.2011.

    Jaka ste vi drzava, kad vas jedan Mitrovic hebe,hahahahahahaha

  • skivey 13.08.2011.

    e ako meni ne maknete ovrhu s računa.....reći ču svima da su interspar tjestenine neispravne i pokvarene i da ne postoji djed mraz

  • gladijator 13.08.2011.

    Sramim se, ovo je jedna velika sramota! Cijela svijet nam se smije! Zamislite kako nas sprdaju u Srbiji na kavama po kafićima! Sami sebe pljujemo, sami sebe blatimo i ismijavamo! Nije ni čudo da naše molbe i tužbe ne prolaze u Haagu! NITKO nas više ne smatra ozbiljno, nitko ! tako su i arkana pustili na slobodu za vrijeme domovinskog rata, a on se samo vratio na ratište i nastavio ubijati naše branitelje!!!!!!! eto takvo je naše pravosuđe!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare