To je to što me zanima!

Mitt Romney pokazao 'snagu vjere', nosi mormonsko rublje

Romney je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se ispod bijele košulje vidi mormonsko donje rublje, zbog čega su su se mediji još više raspisali o njegovoj vjeri
Vidi originalni članak

Izgledni kandidat republikanaca za predsjednika SAD-a Mitt Romney je mormon, a njegova vjera često se isticala u medijima tijekom cijele republikanske kampanje. Nedavno je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj se ispod bijele košulje jasno vidi mormonsko donje rublje zbog čega su nagađanja o snazi njegove vjere još više preplavila medije. Komentatori Romneyeve kampanje već su ranije tvrdili da bi upravo činjenica da je mormon mogla odbiti većinu konzervativnih birača. 

Mormonsko donje rublje pokriva ramena i proteže se do koljena, a mora biti skriveno ispod odjeće čak i za vrijeme ljetnih mjeseci. Na taj način iskazuje se poštovanje prema Mormonskoj crkvi. Strogo je zabranjeno rublje javno izlagati, a vjernici koji se odluče nositi ga, iako to nije obavezno, nose ga i kad dolaze u hram, piše Daily Mail.

Romney je ranije izjavio da je proveo dvije i pol godine kucajući na vrata i pozivajući ljude da se pridruže mormonima, a domaćini su ga dočekivali s puškama i psima. Na misiji u Francuskoj promovirao je crkvu koja danas ima 14 milijuna članova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MADMILI 15.02.2012.

    megamax a jesi siguran i da tvoja vjera isto nije sekta

  • brundalo1 15.02.2012.

    Vjera je vjera ali je žalosno što vjernici okreću leđa svojoj vjeri prelazeći u drugu radi koristi.

  • megamax_dizajn 15.02.2012.

    Koje su to bolesnoče, općenito te sve sekte i gluposti!! a još gluplji oni koji su tamo i vjeruju tim bolesnicima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare