To je to što me zanima!

Mješanac Šapa normalno hoda s 5 šapica na 4 noge

Kujica Đesika je okotila dva psića. Jedan je na prednjoj nozi imao dvije šape. No psić normalno hoda i veterinar je rekao da ne treba operaciju
Vidi originalni članak

Kada je kuja Đesika okotila dva psića neugodno smo se iznenadili ugledavši jednome njih na prednjoj nozi dvije šape. Zato smo ga prozvali Šapa, rekla je vlasnica Marija Smolec (20).
Prije pet godina roditelji Zlatko i Snježana nabavili su mješanca pudla i povjerili ga kćeri jer je mlađi Antonio (16) već imao psa. Kako je Đesika na svijet redovito donosila mlade, Smolčevi su ih darovali susjedima. Tako su namjeravali i ovaj put, ali kada su vidjeli neobičnog Šapu, ipak su ga odlučili ostaviti.
- Veterinar je utvrdio da ne treba operacija jer se pas normalno kreće i nema smetnji. Povremeno se i služi petom šapom - pojasnila je Marija i dodala kako Šapu ni za što ne bi dala.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 03.11.2009.

    Zasto bi ga dala,nije nista manje vrijedan od drugih.Mog vucka volim najvise od svih pasa i nebih ga dala nizasto na svijetu.Poludjela sam i pobjesnila kad su mi rekli da nevalja da ga dam uspavat jer ima kuk u klincu.Mislila sam da cu eksplodirat od bijesa koliko su mi se zgadili pojedini koji rade u veterinarskoj nemogu opisat.Srecom naisla sam na super veterinara koji mi je dao super savjete i evo nas vec 9 godina trckaramo dvoristem i uveseljavamo djecu!

  • Lady Taky 03.11.2009.

    mucica mala slatka,šapa prekrasan si!

  • andjeo3 02.11.2009.

    drago mi je zbog Šape i njegovih vlasnika! bilo bi dobro da mamu steriliziraju i da ne brinu oko mladih i udomljavanja. sretno šapa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare