To je to što me zanima!

Mjesec dana preživjela sama u šumi, jela bobice i pila kišnicu

sad: Mlada žena bila je toliko uplašena kad ju je Judy pronašla da ju je molila da je ne ostavlja. Judy je ispričala kako je Lisa bila gola i prljava, prepuna ogrebotina i ugriza insekata
Vidi originalni članak

Lisa Theris (25) nestala je 23. srpnja u divljini Alabame. Njezina obitelj je presretna jer im se vratila nakon što ju je golu i iznemoglu pored ceste u okrugu Bullock pronašla vozačica Judy Garner koja je prvo mislila da je jelen. 

Mlada žena bila je toliko uplašena kad ju je Judy pronašla da ju je molila da je ne ostavlja. Judy je ispričala kako je Lisa bila gola i prljava, prepuna ogrebotina i ugriza insekata. Theris joj je rekla da je preživjela jedući bobice, a pila je vodu iz lokve

Njezina obitelj je presretna što im se Lisa vratila, a već su gotovo bili izgubili nadu da će je ikad vidjeti. 

Okolnosti njezinog nestanka još nisu posve jasne, jer se ne zna Lisina strana priče. Naime, ona je tog dana bila s dvojicom poznanika koji su opljačkali kamp i u međuvremenu zbog toga završili iza rešetaka. Oni tvrde da je Lisa bila s njima u autu kad su joj otkrili svoj plan. Ona nije htjla imati veze s tim pa je iskočila iz auta dok je vozio. To je posljednji put, kažu, da su je vidjeli. 

Lisa je u međuvremenu puštena iz bolnice na kućnu njegu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Aron Cikač 20.08.2017.

    ovi sto pisu da u svakoj sumi ima potok i da ima hrane nisu mrdnuli nikud iz grada. Evo ja cu vas bez icega rado ostaviti u sumi pa vi pijte vodu iz potoka i jedite divljac koja sama ulece u usta.

  • CrniNindža 19.08.2017.

    Zalosno je kaj se dns cude ekipi kaj prezivi u prirodu, kaj nije ona u nama??

  • 19.08.2017.

    Bedastoće! Kaj je iz auta tak daleko i jako iskočila da više ni cestu nije mogla naći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare