To je to što me zanima!

Mještani: 'Da smo vidjeli tog psihopata, utopili bismo ga...'

Ovako je cijelo mjesto ispalo u lošem svjetlu kao da smo neki divljaci. Želim da se zna da to osuđujemo svi, poručuju mještani Ugljana i prvi susjedi vile Marije u kojoj je bio Rakitić
Vidi originalni članak

Čuli smo da je nešto puklo, a onda je Ivan došao i pitao jesmo li koga vidjeli. Nažalost nismo, samo smo čuli zvuk razbijenog stakla i to smo mu rekli. Malo se vrtio ovuda, a onda nazvao policiju. Dok su oni stigli, otišao je sa ženom i kćerkama u kafić, kazala nam je Zorka, prva susjeda Vile Marije na Ugljanu u kojoj je Ivan Rakitić s obitelji u petak doživio veliku neugodnost. Na vilu su, naime, huligani bacali kamenje pri čemu su razbili jedan prozor. Incident je Rakitića i njegovu obitelj natjerao da završe odmor na Ugljanu.

'Osuđujemo to svi, sada je ispalo da smo divljaci'

- Ne razumijem tko bi mogao napraviti takvo što, sve sam se nadala da je staklo samo puklo. Ovako je cijelo mjesto ispalo u lošem svjetlu kao da smo neki divljaci. Želim da se zna da to osuđujemo svi. Pogotovo što je Rakitić tako divan čovjek, a i supruga mu je jako simpatična i uči se govoriti hrvatski. Mislim da je on htio ostati, trebao mu je i Luka Modrić doći u posjet, ali supruga se prestrašila pa su otišli gliserom uz pratnju zaštitara tog popodneva - kazala je Zorka Karlović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Da smo ga mi vidjeli, iste sekunde bismo ga u more utopili'

Njezin sin Zoran Karlović također je bio doma u vrijeme incidenta i kaže da nikoga nije vidio. 

- Čuo se samo neki mali prasak. Došao sam odmah, ali nikoga nije bilo. Ma to je neka budala, neki psihopat prošao cestom i zahitio kamen. Mi mještani Ugljana da smo to vidjeli iste sekunde bismo ga u more utopili. To je katastrofa za ovo mjesto. Nema nikakve istine u tome da je bilo nekakvih huligana, to je neka budala bacila kamen. Rakitića sam vidio tek poslije prije nego je otišao s brodom. A šta može, žena mu se prepala. On je oduševljen mještanima, sa svime, on bi ostao, ali ipak žena je gazda kuće. Trebao je doći i Luka Modrić - rekao je Zoran Karlović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

>>> Sve detalje o sramotnom napadu na Ivana Rakitića te reakcije čitajte u sutrašnjem broju 24sata!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 158

  • ivič 03.07.2016.

    uredu dogodio se incident poznatoj faci,ali tolko halabuke,drame previše!Ko da se vandalizan ne događa svaki dan,ni jedan turist imao takvih iskustava!Više se o tome piše nego prije par godina o ubistvu strankinje!Pustite ljude da uživaju i para ko blata i gdje imaju biti!A ni šteta nije neka za bogatuna!

  • GARFILD 02.07.2016.

    "Trebao je doći i Luka Modrić - rekao je Zoran Karlović." - aha, došel bu.... I ja bum došel...

  • 5678 02.07.2016.

    Što južnije to tužnije, pitajte mnoge što su danas jeli?

Komentiraj...
Vidi sve komentare