To je to što me zanima!

Mještani Gračana ljuti: 'Bacili su milijune, ali buku nisu smanjili. Ne možemo ni prozore otvarati'

Zbog svega su se u travnju obavljali radovi na dodatnom smanjenju buke, i to punjenjem pijeskom stupova u zoni kutne postaje. Radove je obavljao Doppelmayr za oko 1,789.321,96 kuna bez PDV-a
Vidi originalni članak

Nesnošljivo je. Iako su radili na smanjenju buke, nisu napravili ništa. Punili su stupove pijeskom kako bi smanjili vibracije, ali mi ne možemo prozore više otvarati. Kao da neki avion leti kad prolazi gondola iznad naših kuća. Smanjili su i brzinu kretanja gondola sa 6 na 3 m/s, ali nije puno pomoglo. Očajni smo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • 21.05.2022.

    Zbog bandicevog suludog rasipništva zajedno sa hdzeovcima sada optuživati Tomaševića je više nego jadno i besmisleno. Barem pokušajte stvatiti u omjer 20 godina i 1 godinu.

  • balki balki 20.05.2022.

    Fala Bandiću i HDZ kaj je šnjim to sve progurao. Nema više nazad nažalost. Aus3janci (Doppelmayr) da su znali kaj ih čeka nebi se nikad prihvatili toga jer se sad njih proziva a pajde odigrali igru...

  • Zagreb za sve 20.05.2022.

    Tomašević je čuda obećavao u predizbornoj kampanji. On će sve ispitati do najsitnijeg šarafa. Kriminalci će odgovarati bla bla bla. Od svih problema Tomislav Promašević se bavi klupicama duginih boja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare