To je to što me zanima!

Užas u Međimurju: Mladić ubio ženu (60), policija ga uhitila

Danas oko 16.10 sati u Piškorovcu u Međimurju, 24-godišnji muškarac iz vatrenog je oružja usmrtio 60-godišnju ženu. Počinitelj je uhićen, a očevid je u tijeku
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 16.10 sati u međimurskom Piškorovcu, 24-godišnji S.O. iz obližnjeg Domašinca, pištoljem je ubio 60- godišnju M. R. iz istog mjesta. Policija ga je brzo uhitila.

- Žena je inače dolazila u naselje prodavati voće, povrće, meso i jaja. Tako je došla i ovog puta. Kako sam čuo od drugih, danas je došla s jajima u tu kuću u naselju a u kojoj je bio i čovjek koji ju je upucao. Rekao joj je hoćeš da te ubijem i prislonio joj pištolj otraga na potiljak i ubio je. Neki kažu da je prije toga došlo do svađe - rekao nam je jedan od mještana Piškorovca. 

Mještani Piškorovca napominju da je ubojica u kući gdje se dogodilo ubojstvo bio od ranog jutra te da je cijeli dan pio alkohol, a neki pak spominju mogućnost da je konzumirao i droge. Navodno je i cijeli dan mahao i bahatio se pištoljem za kojeg nije imao dozvolu. Policija je pronašla pištolj kojim je počinjeno ubojstvo, a ubojica je odveden u policiju na kriminalističko istraživanje. 

Mještani su potreseni i teško im je jer je ubijena često bila u njihovu naselju. Očevid još traje, a mještani su i dalje unatoč poprili čnoj hladnoći okupljeni u grupicama u naselju i prepričavaju ovaj nemili događaj.

 


 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • ISTINITE_PRIČE 09.04.2017.

    Gdje je sad Pupavac? Što sad ne komentira zločine Roma nad Hrvatima? Da je neki Hrvat ubio Roma sad bi već Pupi iskakako iz paštete...

  • ISTINITE_PRIČE 09.04.2017.

    Gospdo novinari - budite sada profesionalni i dosljedni pa napišite da je ubojica Rom i da se preziva Oršuš, pripadnik nacionalne manjine i da je ubio Hrvaticu... Da je neki Hrvat ubio Roma, onda bi već u naslovu pisalo: "Hrvat ubio pripadnika nacionalne manjine - Roma"...

  • otocan 07.04.2017.

    Za ovakve slucajeve bi trebalo smrtnu kaznu uvest ili da testiraju lijekove ili ne znam sto ako mu vec placamo smjestaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare