To je to što me zanima!

Mlada majka: Dječaci lažu, Alfie je bio moj prvi i jedini

Volim Alfija i s njim sam izgubila nevinost, rekla je Chantelle Steadman (15) nakon što su se drugi dječaci javili tvrdeći da su očevi njezine Maisie
Vidi originalni članak

Nisam bila s nikim drugim, odlučno je Chantelle Steadman (15) iz Velike Britanije demantirala napise da Alfie Patten (13) nije otac njezine Maisie. Nakon što su se još dvojica dječaka javila tvrdeći da su imali seksualne odnose sa Chantelle, ona je za The Sun progovorila o odnosu s Alfijem.
- Volim Alfija i s njim sam izgubila nevinost. Odlučili smo se na taj korak jer volimo jedno drugo - rekla je Chantelle. Dodaje da je Alfie jako ljubomoran kad ona priča s drugim dječacima.
- Drugi dječaci lažu - siguran je Alfie. Vjeruje Chantelle i ne razmišlja o DNA testiranju.
- Majka mi je objasnila što je to. Ako to učinim, onda svi mogu šutjeti. Ali baš me briga što misle - objasnio je Alfie.
- Izrečene su neke okrutne stvari. No ja pokušavam samo gledati svoje dijete i ignorirati zlobne jezike - priča Chantelle. Strašno se iznenadila Alfijevom reakcijom kad je doznao da će postati otac.
- Držao me za ruku i masirao mi leđa. Jako je nervozan kad je daleko od mene i Maisie - kaže Chantelle. Priče da Chantelle spava okolo s dječacima njezina majka Penny (38) nazvala je užasavajućim. Odlučno tvrdi da kod njih nikad nitko nije ostao prespavati. Dodaje da Chantelle i malenu od rođenja nije posjetio nitko osim Alfija. Za malenu Maisie i Chantelle prenamijenili su jednu od ukupno tri sobe u kući. Alfie još živi sa svojom obitelji u obližnjem Hailshamu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zeljk0 16.02.2009.

    maloljetna drolja pod tematskom kapom izvornog dnevnika u Hrvata...bolje da se bave drugim temama. što me ne briga što neka nepismena drolja rađa djecu

  • nix_zgd 16.02.2009.

    ovu curu ak se to uopće tak može nazvat ne bi taknuo teleskopskom palicom

  • sussi 16.02.2009.

    ona tako djeluje kao da je Alfiju mama i sad mu rodila seku

Komentiraj...
Vidi sve komentare