To je to što me zanima!

Mlada Siščanka (20) otišla u smrt za svojim dečkom...

Lahorka Petelin objesila se u kući u Sisku, gdje je živjela s majkom i očuhom. Pet dana prije na isti se način ubio njen dečko Vedran Kovačević (22)
Vidi originalni članak

Lahorka Petelin, 20-godišnjakinja blagajnica iz Siska, počinila je samoubojstvo pet dana nakon što se njezin dečko Vedran Kovačević (22) ubio. Prošlog ponedjeljka Vedran je počinio samoubojstvo, a istog dana pokopali su ga na mjesnom groblju u Sisku. Samo pet dana poslije ona je za njim pošla u smrt. Vedran i Lahorka u vezi su bili godinu dana, a Siščani ih opisuju kao lijepi par. Lahorka je, navodno, bila povučena i tiha djevojka, a Vedran je bio njena suprotnost. Završio je za konobara, a kako nije mogao naći posao, planirao je otići u inozemstvo. Nije poznato zašto se Vedran prošlog ponedjeljka zaključao u sobu i objesio. Iza sebe je ostavio dva pisma u crnim kuvertama - jedno za svoju djevojku, a drugo za prijatelje. Njima je napisao: "Sve je to rock and roll", a zadnje misli upućene Lahorki nisu poznate. Roditeljima nije ostavio nikakvu poruku. Lahorka se ubila na isti način. Objesila se u kući u Sisku, gdje je živjela s majkom i očuhom. U pismu na 18 stranica navodno je objasnila kako ju je Vedranova smrt potakla da završi svoj mladi život.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kyra_bathory 20.08.2008.

    Hrpa napisanih lazi....Ona nije bila blagajnica...a on nije bio konobar... mrzim lazi! I nije istina da nije ostavio roditeljima nikakvu poruku...Naravno da im je ostavio... I nije se zakljucao u sobu vec se objesio na tavanu...Zasto pisete kad niste prisustovali i niste nitko iz blizine tko ih zna... (Ramona ovo se ne tice tebe s obzirom da vidim tvoj post)... Vedrane...Lahorka...volimo vas...

  • strijelica 03.06.2008.

    šteta dva mlada života....nisu to trebali napraviti, za svaki problem mora postojati rješenje.....sućut roditeljima......držite se.....znam, teško je, ali morate naći snage......život ide dalje....trebat će vam puuno vremena da se naviknete da živite bez svoje djece, oni će zauvijek živjeti u vašim srcima....

  • Gara 03.06.2008.

    ajme meni jadi roditeji..stvoriš dite mučiš se nespavaš odričeš se i daješ sve od sebe da ga postaviš na noge i uputiš ga na pravi put..i kad misliš da si nešto postigo i budeš ponosan desi ti se vako zlo..zbog kojega ostatak života (ako se to može nazvat životom) te proganja i grize savjest da nisi i di si možda pogrešio..bože sačuvaj..

Komentiraj...
Vidi sve komentare