To je to što me zanima!

Mladencima su iz sobe ukrali 20.000 € koje su dobili na dar

Lopovi na svadbi: Gospićki gradonačelnik udavao je kćer, a među gostima je bio i ministar Darko Milinović. Dok su se gosti veselili lopov je ordinirao po restoranu
Vidi originalni članak

Grandiozna svadba na kojoj je gospićki gradonačelnik Milan Kolić udavao kćer nije ostala upamćena samo kao lijepa i pompozna svečanost. Dok se tristotinjak gostiju veselilo u “Prašini”, jednom od najpoznatijih gospićkih restorana, lopov je ordinirao po sobi mladenaca. Ukrao im je novac kojeg su gradonačelnikova kći i njen suprug dobili na dar, doznaje Novi list. 

Navodno je lopov uzeo između deset i dvadeset tisuća eura, a procjene variraju jer nitko ne zna koliko je tko od gostiju dao. U sobu, za koju su postojala samo dva ključa, navodno nije provaljeno. Ključ su imali samo mladenci i restoran, no pljačkaš je očito sve ranije pripremio. Policijska istraga traje.

Milinović koji je s gradonačelnikom veliki prijatelj, potvrdio je da je bio na svadbi, ali o krađi ništa ne zna. Zbunjeno je upitao “Ne mislite valjda da sam to ja”.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • kifoman 06.03.2011.

    a ukrali su ukradeno!!!!!!

  • Astra_4 06.03.2011.

    Ova vijest mi je večeras uljepšala noč !!! Mladenci ! Želim vam sve najbolje od najboljeg u životu ? Punu kuču malih hdz-ca, još više ( mada ih je sve manje ! ali kradu sve u 16. ) prijatelja HDZ- ca ! stvarno su vjerni svom zanatu !!! SVAKA IM ČAST !!! i svih 20.000 eura na računu ! PS nemojte kojim slučajem pokrenuti istragu ? bila bi to još jedna blamaža !!! na računu hdz

  • anna1988 06.03.2011.

    Milinović je za svoj grad sve učinio.. Bar se za njega ne može reć da je kradljivac (pogotovo u Gospiću).. Zato ne kenjajte kad ne znate što kenjate..

Komentiraj...
Vidi sve komentare