To je to što me zanima!

Mladi Albanci po cijelom su BMW-u sakrili 52 kg marihuane

Policajci su detaljno pretražili BMW mladića, starih 24 i 22 godine. U naslonima sjedala, branicima, blatobranima i rezervom kotaču našli su 58 paketa 'trave'
Vidi originalni članak

Granična policija je uhitila 24-godišnjeg i 22-godišnjeg Albanca zbog šverca droge u subotu u 19.50 sati na prijelazu Karasovići u Konavlima.

Na ulasku u Hrvatsku iz Crne Gore u njihovom BMW-u našli su nešto više od 52 kilograma marihuane. Policajci su primjetili izbočenje u podu vozila na mjestu suvozača te ispod tapecirunga uočili jedan paket u kojem se nalazila marihuana. 

U nedjelju su detaljno pretražili auto te su u naslonima sjedala, branicima, blatobranima i u rezervnom kotaču pronašli 58 paketa marihuane. Albance, koji su dobbili kaznenu prijavu, su pritvorili.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • atak na batak 30.07.2012.

    to im je biznis od državnog značaja...

  • coklin 30.07.2012.

    jedino izbocenje može imat ili novinar koji je to napisao ili policajac u svojoj glavi,nebi se čudio da je neko od naših političara imao prste u nekoj drugoj malo vecoj posiljci nekom drugom granicnom prijelazu. Nazalost deci su pali jer nisu imali srece ili dobre veze

  • tommy lee 30.07.2012.

    stvarno su tipovi , doć na granicu sa bmw-on iz albanije... , pa i malo dite bi posumljalo u takva dva geliptera , i još uz to sve , napušeni ko kante sa pizon dimike ispod sica , hahahahahahahahahahahahahahahahah, da nepovjeruješ !

Komentiraj...
Vidi sve komentare