To je to što me zanima!

Mladi Križevčani uživaju u tučnjavi i mučenju zečeva?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nepoznati dječaci objavili su na internetu \\' video razglednicu\\' Križevaca. Snimka pokazuje najbolje školske tučnjave, a druga maltretiranje životinja
Vidi originalni članak

Na YouTubeu je u srijedu navečer osvanuo video pod nazivom 'Welcome to Križevci' u kojem se gotovo dvije minute redaju snimke nasilja među djecom. Video je napravljen kao svojevrsna kompilacija najboljih tučnjava školaraca. U prvom kadru dvojica se tuku na školskom igralištu. Jedan od udarca pada na pod, dok mu drugi sjeda na prsa i šamara ga. U drugom kadru učenik 'cipelari' vršnjaka, a u trećem se dvojica dječaka tuku na hodniku škole dok ostali navijaju. Psihologinja u križevačkoj Gimnaziji, Sanela Štubelj šokirana je kako su djeca mogla snimati mobitelom nasilje te onda to postaviti na internet. Za nju je to, kaže, preverzija.
- Time neki žele steći pozornost, ali na krivi način, zbog kojega svi na snimci mogu imati trajne posljedice - rekla je Štubelj za Večernji list. Korisnik Kristijan1220, koji je postavio video na YouTube, na svom profilu ima još jedan šokantan video pod nazivom 'Zeko puši'. U njemu dječaci muče zeca pokušavajući mu u usta ugurati goruću cigaretu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • blonde 25.03.2010.

    Kada će ovi šugavci na vlasti konačno donjeti zakon, da se prekinu ta sranja s delikventima? Što oni uopće rade, zašto dobivaju tako velika primanja? Demokracija je samo na papiru, kako ipak izgleda, narod treba uzeti vlastu u svoje ruke i dovesti državu u red...užas...

  • bellaUna 25.03.2010.

    Klepala bih i njih, ali još više roditelje, e njih bih mlatila dok ne svisnu, - \' nije moje dijet ništa\'! Aha, nije, yeah right!

  • tvoja_najgora_noćna_mora 25.03.2010.

    Ma kakvi križevčani. To si oni mogu samo pripisat, čuje se po naglasku da su brđani iz selendre minimalno 15 km od Križevaca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare