To je to što me zanima!

Mladi MMA borac ide u zatvor, silovao kćer (14) poduzetnika

Zbog optužbi da je u ožujku prošle godine silovao 14-godišnju djevojčicu, 21-godišnjak iz Zagreba je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora
Vidi originalni članak

Zbog optužbi da je u ožujku prošle godine silovao 14-godišnju djevojčicu, 21-godišnjak, inače poznati borac u ultimate fightu, na zagrebačkom je Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora, javlja Jutarnji list.

On je u svojemu stanu u južnom dijelu Zagreba, nakon što je djevojčicu koja mu je rekla da ima 16 godina, a s kojom se našao da joj posudi novac, natjerao da se skine. Zatim ju je i on počeo skidati te je usprkos njezinim riječima da ne želi spolni odnos silovao.

Riječ je o djevojci iz bogate obitelji koja je prije dvije godine postala žrtva ucjene svojih prijatelja, a nakon što su je oni navodno slikali kako s njima puši “travu”. Ubzo su počeli telefonski pozivi u kojima je jedna osoba koju su njezini prijatelji angažirali od djevojke tražila novac da je ne bi prijavili roditeljima. 

Djevojčica je u strahu iz sefa u kojemu su roditelji u kući držali veće količine novca u eurima, više puta uzimala novac i predavala ga ucjenjivaču. Kad su vidjeli da stvar funkcionira, da curica donosi novac i šuti, uskočila su još dvojica koji su također uzeli dio plijena.

Otac ucijenjene djevojčice nakon nekog vremena primijetio je da mu nestaje novac iz sefa te je angažirao privatnog detektiva da otkrije što se događa. No do kraja veljače trojici iznuđivača predala je više od 400.000 kuna. Dio su, navodno, potrošili za najam stana, a dio na provode i kupnju odjeće. Otkriveno je i kako su ucjenjivači djevojčici u jednom trenutku rekli da novac može nabaviti i seksualnim odnosom s poznatim mladim MMA borcem te su joj rekli da ga kontaktira preko Facebooka. Jednom prilikom djevojka je otišla posuditi 200 kuna od njega, pri čemu ju je on, kako je navela, silovao.


Idi na 24sata

Komentari 50

  • 24.02.2020.

    Zasto jadnog decka tu pljujete a niste napisali da je osloboden optuzbi? Tipicni novinari

  • PhilippSaric 06.09.2015.

    Puno se prica,a malo se zna...

  • PhilippSaric 06.09.2015.

    Vidite,kakve ste vi svi Pi..ke,skrivate se iza ekrana,i tu nekakvih imena. Stavite pravo ime,prezime pa bacite komentar ;) ali necete..jel jbg hh,gore vec pise kaj ste. Nitko od vas nezna nista drugo osim citati i vjerovati sta novine napisu..jel novine uvijek istinu govore,a vi ( naivni citatelji) sve vjeruju i osude na temelju clanka koji je neki novinar napisao da mu dijete moze imati za jesti pre jaki ste... pazi...Ako me mrzite,a sve o meni pratite,vi ste fanovi sta je tu je,pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare