To je to što me zanima!

Mladi nogometaš poginuo je u prometnoj nesreći kod Velike Gorice: 'Pero, počivao u miru'

Članovi kluba opraštaju se od Petra Bartolića (22), mladog nogometaša koji je poginuo u petak navečer u teškoj prometnoj nesreći u Velikoj Gorici: 'Protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero..'
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer na raskrižju Kolarove ulice i Gajeve ulice poginuo 22-godišnji vozač. Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u semafor, on je na mjestu preminuo, a suvozač je teško ozlijeđen.

Nogometni klub Mraclin na svojoj Facebook stranici je objavio da je poginuo nogometaš Petar Bartolić. 

'Dragi prijatelji, velika tuga... protekle noći u nesreći preminuo je naš igrač, naš dragi Pero...

Van terena ponekad samozatajan, ali uvijek spreman na šalu i osmjeh... ali zato na terenu brz, prodoran, sjajnog driblinga, igrač vica... igrač koji je u sekundi naše navijače dovodio od uzbuđenja do ludila...

Obitelji i prijateljima želimo puno snage!

Pero počivao u miru....

Nije više nekih s nama, ali Graba pamti sve'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Anger 14.02.2022.

    E Pero moj, da nisi stiskao gas, bio bi tu. Jedino dobro u svemu tome je da nije suvozač smrtno stradao i da nije bilo još kolateralnih žrtava zbog tvoje gluposti.Roditelji razgovarajte sa svojom djecooom.

  • melkiot 07.02.2022.

    Da ti se nije dizao na pomisao "gasa", sad bi još dijao, ovako samo mrakača

  • jožek2 07.02.2022.

    Žao mi svakog vozača koji pogine a posebno mladih i neiskusnih, ali ljudi moji ova mladež danas 90% divlja sa automobilima i nije nikakvo čudo što ginu, jadni njihovi roditelji koji im dadoše jake aute u ruke a ne razmišljaju kakva su im djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare