To je to što me zanima!

Mladi par iz Zagreba se vjenčao na Dan zaljubljenih

Nakon šest godina veze Marina i Milan odlučili su se vjenčati na najromantičnij dan u godini. Sad samo još čekaju da njihova Karla dođe na svijet
Vidi originalni članak

Ovo nam je najsretniji dan u životu, uglas su rekli Marina (23) i Milan (27) Srdić iz Zagreba. Sudbonosno “da” izgovorili su na Dan zaljubljenih, u četvrtak u matičnom uredu u zagrebačkim Gajnicama. Marina, koja je trudna osam mjeseci, šest godina je u vezi s Milanom.
- Ja sam izašla van sa sestrinim društvom i on je bio tamo. Upoznali smo se i tu je sve počelo - veselo se prisjetila Marina te dodala kako su ona i Milan odlučili okruniti vezu brakom na Valentinovo jer je to najromantičniji dan u godini.
- Danas je Dan zaljubljenih, a mi jesmo zaljubljeni i to je bila savršena prilika da se oženimo, a onda samo trebamo čekati da naša kći Karla dođe na svijet - ponosno je zaključila mladenka. Prisjetili su se i zaruka prije dvije godine.
- Bila sam na moru u Puli, s Milanovim roditeljima, sestrom i šogorom. Ja sam otišla sredinom tjedna, a on je stigao nekoliko dana nakon toga s janjcem i prstenom. Kleknuo je i pred svima me zaprosio. Nikad neću zaboraviti tu prosidbu. Rekao je: 'Molim te, ispuni mi moje snove, ispuni da san postane stvarnost. Bila bi mi čast da se udaš za mene’, ispričala je Marina. Mladoženjina romantična prosidba rasplakala je i Marinu i cijelu obitelj.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Roci 18.02.2008.

    Mene je bas ganulo ovo s janjcem.

  • entoni 16.02.2008.

    Za janjca jadan nek jedu travu.....

  • entoni 16.02.2008.

    Tekst stvarno bez kojeg se ne može ! Koliko je takvih gluposti trudna je pa se vjenčali jak razlog šta su čekali sve te godine da ih djete poveže ? Nemojte se razvesti na dan nezavisnosti ! Može važnijih vjesti umjesto ovog stereotipa nekih brakova, pa trebalo bi vam hrpa stranica za takve !

Komentiraj...
Vidi sve komentare