To je to što me zanima!

Mladi poginuli jer gradilište nije adekvatno označeno?

U prometnoj nesreći u Svetoj Nedjelji kod Samobora poginuo je vozač motocikla Siniša D. (26), a suvozačica je kasnije podlegla ozljedama
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u Ulici Franje Tuđmana u Svetoj Nedjelji kod Samobora u nedjelju oko 22 sata poginuo je vozač motocikla Siniša D. (26) dok je njegova suvozačica u nesreći teško ozlijeđena te je kasnije preminula na Traumatologiji u Zagrebu. Siniša se motociklom zabio u betonsku žardinjeru. Mladi par je poginuo kod gradilišta mosta koje nije adekvatno osvjetljeno niti obilježeno te se pretpostavlja da je to prouzročilo nesreću, kažu u zagrebačkoj policiji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_26295 07.07.2008.

    OVO JE STRAŠNO,JUČER SAM IH VIDIO KADA SU KRENULI VAN OKO 19 SATI,A DANAS IH VIŠE NEMA.BOŽE KAKVA JE TO SUDBINA! OBITELJI DOŠEN ISKRENA SUČUT, A ŠTO SE TIČE GRADILIŠTA OPET JE NEKA TVRTKA SA 2 ZAPOSLENA DOBILA MILJUNSKI POSAO PREKO VEZE,ALI SE ISKRENO NADAM DA ODŠTETA KOJU BUDU MORALI ISPLATITI DA ČE BIT ISPLAČENA BEZ DUGIH SUDSKIH SPOROVA.

  • Maxich_1 07.07.2008.

    takvih slučajeva ima previše, toplo želim veliku odštetu obiteljima poginulih mladih ljudi od hrvatskih autocesta jer to im je očito praksa, ostavljati neobilježene radove na cesti pa snađi se kako znaš, ak se snađeš možda preživiš!

  • tajnamoja 07.07.2008.

    Kako da se vežu na motociklu, zar opet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare