To je to što me zanima!

Mladi zaljubljeni par bacio se u rijeku zbog zabranjene ljubavi

Crna Gora: Mladi par je pokušao zajedničko samoubojstvo jer se obitelj djevojke usprotivila njihovom braku. Njih je iz nabujale rijeke Cijevne uspjela spasiti policija
Vidi originalni članak

Mladi par je, prema prvim informacijama, branio svoju ljubav od porodice djevojke koja se protivila sklapanju braka između njih dvoje. 

Mladi zaljubljeni par iz Podgorice u nedjelju je oko podne pokušao zajedničko samoubojstvu skokom u nabujalu rijeku Cijevnu. Skočili su navodno zbog zabranjene ljubavi, javlja agencija Anadolija. 

Crnogorska policija je brzo reagirala i uspjela spasiti mladića Z. T. (20) i djevojku A. K. (18). Nakon što su ih izvukli iz rijeke, mladi par su prebacili u bolnicu u Podgorici gdje im je ukazana pomoć.  

Kako saznaje agencija Anadolija, policija je prvo primijetila djevojku u mutnoj rijeci. Nakon što su je izvukli na obalu tražila je da pomognu i njenom mladiću koji je još uvijek bio u rijeci. 

Obitelj djevojke izazvala tuču u bolnici

Mladi par je, prema prvim informacijama, branio svoju ljubav od obitelji djevojke koja se protivila sklapanju braka između njih dvoje. Nakon što su mladić i djevojka dovezeni u bolnicu u Podgorici, članovi obitelji djevojke potukli su se s mladićevom obitelji. Policija je uhitila članove djevojčine obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • marijaterezija2 17.05.2013.

    Ako se vole čemu se mješati u to i napraviti nekoliko obitelji nesretnim?

  • Sokre_3 16.05.2013.

    žešća zatucanost i primitivazam, bježite djeco :)))

  • neodoljiva_sreca 15.05.2013.

    ova prica mi se ni malo ne svida, jer ako su se djevojcini roditelji usprotivili njezinom odlukom.. ona kao zastitnica same sebe treba angazirati nekoga da ubije njezina oca kako bi mogla imati potpunu slobodu :D e tek tada bi to bila prica sa sretnim zavrsetkom jer je ljubav na koncu urodila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Komentiraj...
Vidi sve komentare