To je to što me zanima!

Mladić (15) je doživio kolaps pa vratili trajekt natrag u Korčulu

Dječak (15) doživio je kolaps na Jadrolinijinom brodu Liburnija u nedjelju. Na brodu je bila liječnica koja je savjetovala hitnu intervenciju. Trajekt su vratili u luku
Vidi originalni članak

Dječak (15) doživio je kolaps na Jadrolinijinom brodu Liburnija u nedjelju, nakon što su isplovili iz Korčule prema Hvaru i Splitu. Oko njega su se okupili putnici u salonu broda, a majka i rođaci s kojima je putovao pokušavali su mu pomoći. Kako nije reagirao, tražili su pomoć posade broda. 

Slobodna Dalmacija piše kako je posada preko razglasa uputila poziv putnicima s molbom da se javi liječnik, ukoliko je na brodu. Među putnicima je bila liječnica iz Norveške te je savjetovala hitnu intervenciju. Kapetan broda kazao je kako je procijenio da bi bilo najbolje vratiti se u korčulansku luku. 

Dječaka je u luci dočekala medicinska ekipa Doma zdravlja Korčula, gdje su ga prevezli vozilom Hitne pomoći. Doktori su rekli da je kolaps izazvala alergijska reakcija jer je dječak pojeo nešto na što je alergičan. Mnogi putnici su zbog kašnjenja trajekta u Split zakasnili na ostala prijevozna  sredstva, ali se nitko nije bunio. 

>>> Više pročitajte u Slobodnoj Dalmaciji

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PapaŠtrumpf 25.07.2011.

    Ne bih se čudio da mu Jadrolinija pošalje račun kući

  • user_53373 25.07.2011.

    SVAKA ČAST i putnicima i gosp. doktor koja se našla na brodu. Sretan hepi endddd.... sretna sam!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare