To je to što me zanima!

Mladić (15) je iz kombija ukrao 30.000 kn i trošio u kockarnici

Osim što je iz otvorenog kombija 45-godišnjaka ukrao novac, maloljetnik je tijekom vikenda ukrao i novčanik i mobitel na kojem je napravio promet od 7.100 kuna
Vidi originalni članak

Policija je oko 3 sata u noći na željezničkom kolodvoru u Sisku bez pratnje zatekla 15-godišnjaka iz Siska koji je kod sebe imao veći iznos novca. U nazočnosti djelatnika Centra za socijalu skrb provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je Sisku provalio u ladicu otvorenog kombija u vlasništvu 45-godišnjaka s područja Petrinje. Iz ladice je uzeo 30.000 kuna. Dio novca je potrošio za kupovinu mobitela i u kockarnici. 

Maloljetnik je sa subote na nedjelju, 10. na 11. prosinca u Ulici kneza Branimira u Sisku, sa sjedala parkiranog vozila ukrao novčanik s bankovnom karticom uz koji se nalazio i PIN te je na bankomatu podigao 3.700 kuna, a potom je novčanik vratio natrag u vozilo. U rujnu ove godine iz pretinca otključanog automobila u Sisku ukrao mobitel 60-godišnjeg Siščanina na kojem je potrošio 7.100 kuna. Sumnjiče ga da se da je s parkirališta kod željezničke stanice u mjestu Greda kod Siska ukrao automobil marke Ford Escort, vlasništvo 45-godišnjaka sa područja Siska  te ga nakon korištenja ostavio u Lekeniku. Maloljetnika su kazneno prijavili te je smješten u Dom za odgoj djece i mladeži Zagreb. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Spec 14.12.2011.

    Nije ni prvi ni zadnji što je ukrao ali maloljetnik , koji još nije ni stariji maloljetnik , da troši u kockarnici?

  • cage 14.12.2011.

    nemogu da shvatim da se tolika kolicina novaca ostavlja u autu!?ili je to samo trik da bih se opravdao kod nekoga!!!!!

  • e moj narode... 14.12.2011.

    30.000 kn iz nezaključanog auta, juče 50,ooo kn ukradeno iz najlon vrečice... pa neka neko kaže da se nema????

Komentiraj...
Vidi sve komentare