To je to što me zanima!

Mladić (16) ukrao ključeve bratovog Volva i poginuo

Dino Đ. (16) iz Splita uzeo je bratov Volvo sa 220 konjskih snaga. Vozio je prebrzo i zabio se u semafor. Mladiću, na žalost, nije bilo spasa...
Vidi originalni članak

Jureći Volvom C70 2.5 turbo 16-godišnji Dino Đ. poginuo je od udarca u semafor na križanju Velebitske ulice i Zagorskog puta u Splitu. Maloljetnik je vozio auto sa 220 KS-a bez položenog vozačkog ispita. Jedanaest godina star Volvo vlasništvo je njegova brata Filipa Đ. (23). Dino je najvjerojatnije ukrao ključeve bratu. Ni njegov brat bez obzira na položeni vozački auto snažniji od 100 KS-a nije smio voziti još godinu dana. Mladić je moćnim automobilom vozio četrdesetak kilometara brže od dopuštenih 60 km/h. Prije no što je udario u semafor za sobom je ostavio trag zanošenja dug 53 metra. U semafor je udario desnim bokom, no silina udarca potpuno je deformirala automobil. Hitna pomoć došla je vrlo brzo i otpremila ga u KBC Split gdje je preminuo oko 02.25. Policijski očevid trajao je četiri sata, no nisu uspjeli utvrditi je li mladić bio vezan pojasom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • whiteangel23 22.04.2009.

    evo vidila sam naslov i stala...nije ni prvi, a sigurno ni zadnji koji se noći iskrade, posudi obiteljski auto i ode u voznju...pa mojoj su babi staro auto ukrali usred noci, a kasnije je policija rekla da nije to prvi put da se dogada u tom kvartu, da znaju koju su, ali nema dokaza, kasnije je auto pronadeno na cesti klis - sin sa strane ceste, sprijeda razbijeno....a drugom starcu uvijek vrate auto jer kako je stari rekao uvijek ga uzmu, policja ga nade negdje po gradu i vrati mi ga, ali opet neko uzme i to uvijek za vikend....otisao sam do njih i rekao EVO VAM KLJUC MOLIM VAS SAMO MI GA UJUTRO OSTAVITE TU, DA MOGU NA POSAO!!!! - i sad koju su oni lekciju dobili!!!!!A ČOVIK NE MISLI DA U TOM POHODU MOGU UBITI NEKOGA!!! I DA SE ZNA SVI SU MALOLJETNICI!!!! DJECI TREBA POSTAVITI GRANICE OD MALENA, A NE DA DIJETE OD 4-10GOD. UPRAVLJA RODITELJIMA KAO DA JE ONO MAJKA,A RODITELJI DJETE I ONDA KASNIJE NECE BITI - JA GA KAZNJAVAM, BRINEM SE NOCU, ALI NISTA NE DJELUJE NA NJEGA\"!!!!!

  • zvekii 21.04.2009.

    takvih divljaka mi nije žao

  • gucica 21.04.2009.

    Žalosno,ali sam si je kriv jer je bio budala i mislio da može svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare