To je to što me zanima!

Mladić (17) mopedom se zabio policajcu u testise

Poreč: Policajac je od mladića zatražio osobne dokumente koje on nije imao kod sebe. Potom je maloljetnik upalio moped i krenuo na policajca...
Vidi originalni članak

Mladić (17) iz Poreča mopedom je krenuo na policajca i udario ga u međunožje jer ga je ovaj zaustavio i tražio osobne dokumente. U petak oko 13 sati na benzinskoj Ine u Poreču policija je u redovnoj kontroli zaustavila moped kojim je upravljao 17-godišnjak. Policajac je od maloljetnika zatražio osobne dokumente, koje on nije imao kod sebe. Potom je maloljetnik upalio moped i njime krenuo na policajca.
- Prednjim dijelom mopeda udario je policajca u međunožje i lakše ga ozlijedio. Drugi policajac koji je bio na mjestu događaja upotrijebio je sredstva prisile kako bi svladao maloljetnika - kažu iz istarske policije. Mladić je u pratnji majke, Verice G. (49), doveden u porečku policiju. Majka je potom policajcu koji ga je ispitivao počela prijetiti smrću i zaradila prijavu. Maloljetnik je odbio alkotestiranje, a protiv njega slijedi prijava zbog napada na službenu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • vn37 03.11.2008.

    Policija je trebala malome pružiti priliku da jede kroz slamku godinu dana.

  • zelenooki 03.11.2008.

    ubi drota!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare