To je to što me zanima!

Stravična nesreća: Mladić (17) poginuo u sudaru dva motora

Kako neslužbeno doznajemo, dva motocikla su vozila jedan prema drugome te su se izravno sudarila. Mladić (17) preminuo je na mjestu nesreće od teških ozljeda
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u srijedu oko 16 sati u naselju Janiševac u Slavonskom Brodu poginuo je mladić (17) iz Slavonskog Broda. Kako neslužbeno doznajemo, dva motocikla su vozila jedan prema drugome te su se izravno sudarila.

– Sudarili su se motocikl i moped. O uzrocima ove nesreće za sada ne bih govorio, jer još traju istražne radnje. Mogu samo reći da su oba mladića maloljetna, da su obojica vozili motocikle bez stjecanja prava upravljanja istim i bez zaštitnih kaciga – rekao je Stjepan Haramustek, zamjenik Županijskog državnog odvjetnika. 

 Mladić (17) preminuo je na mjestu nesreće od teških ozljeda, a vozač drugog motocikla, mladić (18), prevezen je u Opću bolnicu Slavonski Brod. Policijski očevid je u tijeku.

– Mladić je na Odjelu intenzivne njege s vrlo teškim ozljedama glave i mozga, to je jedino što za sada mogu reći – rekla je Jasminka Kopić, voditeljica Odjela intenzivnog liječenja slavonskobrodske bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 353

  • ZlatkoLulic 03.05.2013.

    Po meni nisu kriva ta djeca jer nisu dovoljno odrasla da bi shvatili da žive samo jedan život i da ga sekundu mogu za uvijek izgubiti. Krivi su roditelji koji ih sa ovakvim glupostima šalju izravno u smrt. Po mom mišljenju treba dobro kaznit svakog roditelja koji kupi maloljetnom djetetu motor i u većini slućajeva ga izravno pošalje na groblje, i to jako rigorozno !! To za moj pojam nisu ljudi koji zrelo razmišljaju i žele svojoj djeci dobro !!

  • grumla 02.05.2013.

    Mislim da u tom Slavonskom brodu ima previše šerifa na cesti i premalo poštenih policajca da to sankcioniraju problem če nastat kad neko uzme zakon u svoje ruke !

  • danijel337 02.05.2013.

    ima 17 godina i ide vozit takav motor!????

Komentiraj...
Vidi sve komentare