To je to što me zanima!

Mladić (18) posudio auto, zabio se u stablo i poginuo

Koprivnica: M.B. (18) izgubio je nadzor nad Peugeotom zbog brzine. Sletio je s ceste, udario u drvo i poginuo. Troje putnika lakše je ozlijeđeno
Vidi originalni članak

M.B. (18) sletio je s ceste Peugeotom u subotu u Koprivnici oko 2 sata u noći i poginuo. On je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad autom, sletio s ceste te udario u drvo koje se od siline naleta srušio. Mladić je zbog težine ozlijeda preminuo u smrskanom Peugeotu. S njim u automobilu bilo je još troje putnika. Oni su lakše ozlijeđeni, a prevezli su ih u bolnicu. Navodno je M.B. te večeri bio na rođendanu, a auto je posudio da svoje prijatelje sa proslave odveze doma.
- Tek je prije nekoliko dana položio vozački ispit. Ovo je strašno. Maloprije je bio s nama, asada gledam smrskani auto u kojem je poginuo - rekao je u šoku i kroz plač prijatelj poginulog mladića.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • michonim 23.05.2009.

    prevelika brzina, neiskustvo, dolazi do understeer-a tj.auto ide prek nosa, ako se već španate, auto se priprema prije zavoja, u zavoju se na volanu cima nutra van tj. lijevo desno, baš da se spriječi to proklizavanje!! Tu je bilo tipa zavoj u ljevo, dečko je smotao volan u lijevo stisnuo kočnicu, i proklizavao! Tada morate malo prije zavoja pustit kočnicu, auto hvata cestu 70% , auto ide na bok, zbog brzine, naglog skretanja i prijenosa težine na prednji kraj, desni je naglo lakši i zbog naglog skretanja ide na bok i morate samo bez straha kontrirat i to je to, ali eto to su današnje autoškole, jbt instruktri za kurac!!

  • michonim 23.05.2009.

    VALUTA- slažem se, sljemenska cesta za koju ja govorim je jednosmjerna sa strane medvedgrada. Usred noći vidiš svako svjetlo na sljemenu, jer je ustvari jedino u toj šumi što svjetli, svjetlo auta! Tako bi primjetio i tebe, ti bi u prosjeku išao 40kmh ja sa cca 80kmh kako gdje više manje...na samom sljemenu te moram vidjet NAJMANJE 50metara ranije, a to mi je sigurno dovoljno da usporim na tvoji 40kmnh jer se krećeš i ti !! Samo je promblem što šoferi koji skrive te nesreće su ili pijani, umorni drogirani itd. kad se nešto od navednog spoji s neiskustvom ili neznanjem općenito, samo je pitanje dana kada će odletit ko i ovaj mladić u poljoprivrednike!! Treba se vozit oprezno, ja sam napomenuo da i to sljeme nije to svaki dan to je u mjesec dana jedanput, jer imamo zatvorene ceste na treninzima! ako imaš koji podatak da je neko nekoga napucao na sljemenu i usmrtio ga ili sam sebe, reci mi rado ću te poslušat.

  • valuta 23.05.2009.

    michonim - sljemenska cesta nije rally staza, prema tome jedino si ti taj koji tamo nema što tražiti niti u koje doba dana i noći, ako se radi o ilegalnom rallyju, a ne da si ti taj koji će određivati što tko tamo ima raditi u dva u noći... možda se ja vraćam s fešte a vozi moja žena, i samo mi trebaš ti i tvoji gulanferi da jurcate po sljemenskoj cesti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare