To je to što me zanima!

Mladić (18) spasio ranjenu majku (53) i ubio susjeda

Policija je prvo uhitila Jamesa Killena koji je ubio napadača koji je teško ranio njegovu majku. Sada je pušten uz jamčevinu. Čeka ga suđenje u lipnju
Vidi originalni članak

Britanac James Killen (18) ubio je susjeda Jonathana Londona (46) koji je nožem teško ranio njegovu majku Sandru Crawford (53). Hrvali su se na podu njihove kuće u St Albansu. Babysitterica iz susjedstva, vodila je djecu u školu i čula vrisak. Ušla je u kuću i našla krvavu Sandru i 'očajnog i šokiranog' sina Jamesa.
- Plakao je. Razgovarao je s hitnom pomoći i davao im je upute kako da dođu - rekla je. Napadač London je sin Sandrinih susjeda. Navodno je bio na teškim lijekovima zbog epilepsije. Policija je rekla kako susjedi nisu bili u svađi i ne znaju motiv napada. Ostali susjedi su za Sandru i njezinog sina imali samo riječi hvale. Šokirani su napadom. Policija je prvo uhitila mladića, ali kasnije su ga pustili uz jamčevinu. Mora se pojaviti na sudu u lipnju. Sandra je u bolnici u kritičnom stanju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MpH 02.05.2010.

    Instinkt i impulzino djelovanje ne poznaje nikakve zakone.

  • seperate_ways 02.05.2010.

    svaka čast!!!!

  • rivley 02.05.2010.

    ma čim ti neko uleti u kuću s nožem i napada ti obitelj pa normalno da ćeš ga roknut..to je samoobrana i nema zatvora ni kazne..

Komentiraj...
Vidi sve komentare