To je to što me zanima!

Mladić (18) ubio bivšu djevojku pa je napisao: 'Emma, volim te'

SAD: William Riley Gaul ubio je svoju djevojku Emmu jer nije mogao podnijeti da više nisu zajedno. Nakon ubojstva na Twitteru je napisao kako je voli i da mu nedostaje
Vidi originalni članak

Amerikanac William Riley Gaul (18) ubio je svoju bivšu djevojku Emmu Jean Walker (16), a onda je na Twitteru ostavio emotivnu poruku u kojoj je napisao koliko mu je značila. Mladić je u srijedu optužen za ubojstvo. Djevojka je pronađena mrtva u svojem domu u ponedjeljak.

Gaul koji je bio vođa školskog rugby tima je navijačicu ubio jer se nije mogao pomiriti s činjenicom da više nisu zajedno. Gaul je maturirao ove godine, a njih dvoje su išli u istu školu. Nakon ubojstva Gaul je na Twitteru napisao: "Pomisao da niti jednu zajedničku uspomenu, niti jedan izuzetan trenutak koji smo podijelili više ne možemo oživjeti... Volim te Emma". Napisao je i kako ne može shvatiti da više neće biti zajedno, da se više neće držati za ruke, ljubiti, grliti.

- Sama svijest o tome da imaš nekoga tko te toliko voli daje ti nadu za život u budućnosti, a sve to možeš izgubiti u trenutku - napisao je Gaul. Njegovi profili na društvenim mrežama puni su fotografija zaljubljenog para. 
- Volim te Emma, prerano je da budem s tobom. Znam da ti znaš da umirem od želje za tim, ali shvati da ne mogu. Volim te - napisao je Gaul, prenosi Telegraph.  

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Dalibor0704 28.11.2016.

    Fatalna cheerliderica, a on kreten na kub. Što si nije našao drugu. Sada će ga u zatvoru lijepo silovati, jedno 1000 puta, pa će zapamtiti što je ljubav. Kao onaj idiot što je zaklao curu kod željezničke stanice prije nekoliko dana.

  • Kentaćit 27.11.2016.

    Ah, ta ljubav, nikada na zelenu granu...

  • Hiroo_Onoda 27.11.2016.

    Da je i ostala sa njime u vezi njihov odnos bi došao do neodrživosti. Takvi likovi ne mogu prihvatiti da budu ostavljeni, a svaku vezu su u stanju razoriti sa luđačkom ljubomorom koja uglavnom prelazi u fizičko nasilje. Kad tad bi je ubio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare