To je to što me zanima!

Mladić hakira CIA-u, a majka mu ostavlja hranu ispred vrata

Ryana (19) FBI sumnjiči da je iz svoje sobe u Velikoj Britaniji hakirao sisteme CIA-e, američkog Senata i Sonyja. Prijeti mu izručenje SAD-u i zatvor do čak 60 godina
Vidi originalni članak

Britanskog tinejdžera Ryana Clearyja (19) sumnjiče da je iz svoje sobe hakirao sustave CIA-e, američkog Senata te Sonyja. Uhitili su ga u njegovom domu u Essexu tijekom zajedničke akcije Scotland Yarda i FBI-a. Njegova skupina LulzSec objavila je nedavno na Twitteru kako namjeravaju hakirati sisteme banaka i vlade te kako će na internetu objaviti povjerljive informacije. LulzSec je među svojim 'žrtvama' naveo i hakiranje Nintenda. 

Ryan je sada suočen s izručenjem Americi, gdje će ga zbog hakiranja CIA-e i Senata čekati suđenje. Ukoliko ga osude mogao bi dobiti i do 60 godina zatvora. Kako javlja Daily Mail, mladić 'živi svoj život na internetu', a njegova majka Rita (44) kazala je kako njen sin ima psihički poremećaj zbog kojeg čak četiri godine nije izašao iz kuće. Dodaje kako u te četiri godine skoro nikada nije izašao ni iz svoje sobe, u kojoj ima kompjuter s dva monitora i veliku LCD televiziju. 

- Iz sobe je izlazio samo dok bi trebao otići na WC. Hranu sam mu ostavljala ispred sobe, a on bi ju uzimao ako bi bio gladan. Ne znam kako će se sada nositi s tim da treba izaći iz kuće - rekla je Ryanova majka. Policija i FBI još istražuju slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • škver 26.01.2018.

    Šizofrenija, paranoja!!

  • deba KING 24.06.2011.

    Matrix evolution! bravo majstore

  • Phattie 22.06.2011.

    Ma malog ce doves u Ameriku,otamo ga nece micat zivit ce u sobici i radit njima u korist,tako završe svi koje uhvate Amerikanci..Hakat ce malo ruski KGB ili nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare