To je to što me zanima!

Mladić (19) vozio prebrzo, naletio na ženu i usmrtio ju

Prednjim dijelom auta udario u pješakinju, koja je na mjestu poginula. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu...
Vidi originalni članak

U naletu automobila, u ponedjeljak oko 18,50 sati, u Pitomači u Dravskoj ulici, poginula je 64-godišnja pješakinja, stoji na stranicama PU virovitičko – podravske. 

Nesreću je uzrokovao 19-godišnji vozač koji je vozio prebrzo.

Prednjim dijelom auta udario u pješakinju, koja je na mjestu poginula.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu.,

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Prva Proleterska 15.11.2017.

    Pa naravno da ćeš pokupiti pješaka ili biciklistu ako voziš krajno desno , bojeći se nadolazećih auta iz suprotnoga pravca. Imajte na umu , da je desni rub jedno 80cm rezervirano za pješake i bicikliste i da tu nikada nesmete voziti ako nećete , da netkoga zgazite. Vozi se uz samu sredinsku crtu , ako ima promet onda se makne od nje 20 -30cm i to je sve . Kod moje vožnje mogu hodati uz cestu , da jih i ne vidim , ne mogu jih nikako zgaziti ! Al ako si seronja i bojiš se bliskih susreta vozilima, onda ćeš prije ili kasnije u netkoga udariti . Prvi pokazatelj vaše nepravilne vožnje je udaranje u rupe , koje se većinoma nalaze uz rub ceste .

  • moramovokomentirat 15.11.2017.

    mrak, mokra cesta , stari ljudi u crnom... sranje neizbježno...

  • Prva Proleterska 15.11.2017.

    Uzrok nije prebrza vožnja , nego nepravilno naućen u Auto školi , kako se vozi svojom trakom ! Pa kad te je strah mimoilaženja radi neiskustva , onda se makneš na rub ceste , a tamo hodaju pješaci i voze biciklisti ! I rezultat je tu . Da je vozio i 50 u direktnom naletu ne preživi nitko ni od biciklista ni od pješaka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare