To je to što me zanima!

Mladić (20) ulovio pljačkaša (61) koji ga je zatočio u kiosku

Žena (43) i muškarac (61) isplanirali su pljačku tobacca. U njemu su bili radnica (20) i njezin prijatelj (20). Mladiću je razbojnik stavio nož pod vrat i zatražio novac
Vidi originalni članak

Dajte mi bocu soka i cigarete, rekla je žena M. P. (43) ušavši u četvrtak oko 22.30 sati u tobacco shop Sinovi groma u zagrebačkoj Klaićevoj ulici. Prodavačica S. R. (20) bila je u društvu prijatelja J. K. (20) u trgovini. Nisu posumnjali da je M. P. zapravo pljačkašica. No za pljačkašicom je u tobacco ušao i B. K. (61). On je odmah izvukao nož i stavio ga prijatelju trgovkinje pod vrat. Pljačkaši su htjeli novac, a prodavačica im je dala malo više od 1200 kuna. No pljačkašica time nije bila zadovoljna. Otišla je iza pulta i tražila od prodavačice da joj preda mobitel. Nije htjela, pa ju je nekoliko puta ošamarila. Predala joj je i mobitel, a pljačkaši su uzeli i ključeve tobacca. Izašli su i izvana zaključali trgovinu kako ih žrtve ne bi mogle pratiti. No prijatelj trgovkinje se nije dao spriječiti.

Izašao je kroz uski prozor i potrčao za pljačkašima. Sustigao ih je i nakon hrvanja svladao pred zgradom 10. gimnazije. Predao ih je policiji. Oni su pljačkašicu M. P. znali otprije po nekoliko pronevjera. No pljačkaša B. K. prvi su put uhitili.  

Izašao kroz prozor pa sustigao pljačkaše 

Pljačkaši su radnicu i njezina prijatelja zaključali u tobacco. No prijatelj ih je silno htio uhvatiti pa je izašao kroz uski prozorčić i pljačkaše stigao. Nakon kratkog hrvanja uspio ih je oboje svladati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andraš 03.12.2010.

    Ajd što su ih opljačkali, to im još mogu progledat kroz prste, ali što su uzeli curi mobitel i šamarali ju, e to nemogu! I nek ih je uhvatio! Dečko, ti si ponos Hrvatske!!!!

  • vrač 03.12.2010.

    bravo za junaka :) drugi put vise srece :))))))))

  • čips 03.12.2010.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare