To je to što me zanima!

Mladić (23) dobio kaznu od 25 tisuća kuna: Vozio je pijan te bježao od presretača

Nakon što je zaustavljen izmjereno mu je 1,52 promila alkohola, te je odveden u koprivničku policiju na otrežnjenje i potom kod suca za prekršaje
Vidi originalni članak

Vozač star 23 godine skupo će platiti brzu vožnju u pijanom stanju na prometnici od Ludbrega prema Koprivnici, jer mu je na Prekršajnom odjelu koprivničkog Općinskog suda „odrezana“ kazna od 25.600 kuna, te zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 15 mjeseci.

U VUKOVARU Kakav ulov: Policija je uhvatila muškarca s čak 770 kg duhana

On je u srijedu oko 22,45 sati između Cvetkovca i Subotice Podravske do „daske“ stisnuo gas, tako da su ga lovili policajci presretačem. Na mjestu gdje je ograničenje 60 km/h, on se vozio 173 kilometra i često prelazio na lijevu stranu ceste. Na drugom dijelu je kamera presretača zabilježila da je umjesto dopuštenih 90 kilometara uspio „stisnuti“ gas tako da je zabilježena brzina od 187 km/h.

Nakon što je zaustavljen izmjereno mu je 1,52 promila alkohola, te je odveden u koprivničku policiju na otrežnjenje i potom kod suca za prekršaje. Iz policijskog priopćenja se ne može vidjeti, jeli se i on „uplašio“ presretača koji mu je stalno bio za leđima, kao što je nedavno rekao predsjednik Visokog kaznenog suda, kad ga je presretač kod Bjelovara pratio i izmjerio mu veliko prekoračenje brzine. Izgleda da je mladi vozač zbog utjecaja alkohola „zaboravio“ se opravdati da se uplašio vozila iza leđa.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bodarh 04.06.2020.

    Ovakvi divljaci zaslužuju ovu izrečenu kaznu.Još samo da im se oduzme trajno vozačka dozvola ,bila bi to prava stvar. Policiji svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare