To je to što me zanima!

Mladić (23) poginuo kod Srba u teškoj nesreći. Nije bio vezan. Udario u nasip i prevrnuo se

Madić je putovao prema Srbu. Nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti te je došlo do zanošenja vozila koje je udarilo u kameni nasip i nekoliko puta se prevrnulo. Suputnik (26) je prošao s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Mladić (23) poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 2.30 sati, na cesti između Srba i Kupirova, izvistila je zadarska policija.

Vozio je auto zadarskih registracija prema Srbu te nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti. Sumnja se da je u zavoju izgubio kontrolu i izletio s ceste, gdje je došlo do zanošenja auta. Potom je prešao u suprotni smjer gdje je udario u kameni nasip, a od siline udarca auto se nekoliko puta prevrnuo. 

Sumnja se da mladi vozač nije koristio sigurnosni pojas te je ispao iz auta i na mjestu je preminuo.

S njim u autu je bio i 26-godišnji putnik, koji je bio zavezan. Suputnik je u nesreći lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć. 

- O navedenoj prometnoj nesreći obaviješteno je nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu. Zbog osiguranja mjesta događaja i za vrijeme provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet se odvijao uz posebnu regulaciju - javlja policija.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 龍出生 18.02.2024.

    Nije bio vezan, sve ostalo je nebitno.

  • kaius 18.02.2024.

    uvijek kažu da je neprilagođena brzina,a drugi faktori ništa..treba i znat kako se ulazi u zavoj i kako ga najbolje napravit a to bi već bilo pitanje za autoškole,.kako sam se sa nekima vozio pa poslije zavoja kad sam rekao kako ne bi trebali tako pitali su me zašto,pa sam pitao njih tko ih je učio vozit

Komentiraj...
Vidi sve komentare