To je to što me zanima!

Mladić (24) čekićem dva puta udario vlastitu majku u glavu

Liječnici u sisačkoj bolnici utvrdili su da je žena (46) lakše ozljeđena. Mladića su uhitili, podnijeli kaznenu prijavu za nanošenje tjelesne ozljede i smjestili ga u pritvor
Vidi originalni članak

U podrumu obiteljske kuće u Petrinji mladić (24) je u subotu u večernjim satima, uzeo čekić i njime dva puta udario u glavu svoju majku (46). Nakon toga se udaljio.

Ozlijeđenoj ženi liječnička pomoć pružena je u  bolnici u Sisku gdje je utvrđeno da se radi o lakšoj tjelesnoj ozljedi. 

Policija je mladića uhitila u nedjelju u prijepodnevnim satima te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 24.09.2013.

    Država se ne brine o problematičnim obiteljima, problematičnim roditeljima i problematičnoj djeci. Više se pažnje posvećuje čipiranju pasa i vađenju osobnih iskaznica nego obiteljima i njihovim problemima. Sramota.

  • Babaluji x 23.09.2013.

    Koje li stvarno face , sad se vjerovatno smatra velikim frajerom , ma ubit Boga u njemu jer za drugo i nije .

  • joso29 23.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare