To je to što me zanima!

Mladić (31) u šest godina izgubio 180 kilograma

David Smith (31) iz Arizone treniranjem je izgubio 180 kilograma. U dobi od 24 godine težio je 285 kilograma. Tada je upoznao Chrisa Powella
Vidi originalni članak

Kako je sam istaknuo problemi su počeli još u ranoj dobi, a naglo debljanje izazvao je stres uzrokovan činjenicom da ga je kao dječaka seksualno zlostavljao najbolji prijatelj.
- Tada sam izgubio povjerenje u ljude i počeo nekontrolirano jesti - kaže David koji je napustio srednju školu jer nije mogao podnijeti svakodnevna maltretiranaj školskih kolega.
Dane je provodio pred frižiderom trpajući u sebe ogromne količine pizze, coca - cole i masne hrane.
- Osjećao sam se kao čovjek slon. Prestao sam izlaziti van i samo sam sjedio pred televizorom i jeo - kaže David.
Onda se u glavi dogodio klik i David je poslao pismo privatnom treneru Chrisu Powellu koji mu je izradio detaljan program prehrane i vježbanja. Tri puta tjedno po sat vremena David se znojio na spravama u teretani, a najteže mu je pao novi pravilnik o prehrani. Uz Chrisa je upoznao i noćni život jer David zbog debljine nije uopće izlazio van. U šest godina uspio je smršavjeti, a istaknuo je da bi želio kao Chris postati trener kako bi mogao pomoći ljudima koji se nalaze u situaciji u kakvoj je on nekad bio. Mladić nikada nije bio zaljubljen i nada se da će napokon upoznati ženu svog života.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miro333 24.12.2007.

    a gle mršave ruke na trecoj slici

  • Gnome 22.12.2007.

    Kolega sačuvaj ti staru odjeću , možda je i trener Cris peder!

  • Bijela13 22.12.2007.

    ....sretno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare