To je to što me zanima!

Mladić autom srušio rasvjetni stup, prošao s lakim ozljedama

Nakon što je ostavio djevojku, mladić (19) krenuo je autom prema središtu Slatine te je zbog brze vožnje prešao u suprotni smjer. Srušio je prometni znak i stup...
Vidi originalni članak

Mladić (19) prošao je samo s lakšim ozljedama nakon što je u subotu, 15 minuta nakon ponoći, srušio rasvjetni stup u Slatini. Nakon što je nekoliko minuta ranije, kako se neslužbeno doznaje, odvezao djevojku kući, na povratku u grad je zbog brzine prešao na suprotnu stranu kolnika. Tu je srušio prometni znak, a da nije bilo rasvjetnog stupa zasigurno bi završio u nekoliko metara udaljenoj obiteljskoj kući. Mladiću su u pomoć priskočili susjedi, a nakon pružene pomoći u Službi hitne pomoći u Slatini kući je pušten s lakšom ozljedom nosa. 

- Tek što smo zaspali, probudila nas je buka i lomljava željeza na cesti, a kada smo izašli na ulicu vidjeli smo da je samo nekoliko metara od naše kuće automobil srušio rasvjetni stup. Lani je, nekoliko kuća dalje, također jedan vozač automobilom sletio s ceste, drugi je pak srušio drvo, a prije nekoliko godina  kuću je od kamiona s prikolicom, koji je sletio s ceste, spasilo stablo. Na ovom dijelu ravne ceste prebrzo se vozi, pa ćemo ispred kuće morati zasaditi stabla oraha kako bi se zaštitili - ispričao nam je sinoć  N.N. stanovnik Ulice Braće Radića ispred čije kuće je mladić srušio stup. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • MisterMe 09.06.2012.

    koliko je opvakvih nesreca svaki dan, samo ne zavrse sve u novinama

  • EmaBalint 09.06.2012.

    hehe jedna sijalica manje, sigurno ce sada pojeftiniti struja

  • Tiranosaurus 09.06.2012.

    Prosvjetlilo ga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare