To je to što me zanima!

Mladić će zatražiti od Srbije da mu financira troškove suđenja

Šaljić je na primjedbu kako Mladić može očekivati da ga država financira ako se nije dobrovoljno predao kazao da se ni Gotovina nije predao, a RH ga je financirala
Vidi originalni članak

Obitelj haaškog optuženika Ratka Mladića će preko njegovog odvjetničkog tima uputiti pismeni zahtjev Srbiji i Republici Srpskoj da podmire troškove obrane Mladića pred sudom u Haagu, kazao je Miloš Šaljić, odvjetnik Ratka Mladića. Dodaje kako će Vladi u Beogradu uputiti pitanje financiranja obrane Ratka Mladića te financiranja troškova njegove obitelji zbog odlaska u posjet u Haag, piše Blic.

Šaljić je na primjedbu kako Mladić može očekivati da ga država financira ako se nije dobrovoljno predao kazao da se ni Gotovina nije predao, a za obranu je od Hrvatske dobio 32 milijuna eura. Mladić bi trebao kazati i kojeg srpskog odvjetnika želi angažirati, a njegov tim će biti podijeljen u tri ekipe. Jedan tim će s njim biti u Haagu, a ostala dva će biti u Beogradu i u Republici Srpskoj. 

Ratko Mladić mora tajništvu suda u Haagu dostaviti popis imena svojih odvjetnika u roku od 30 dana od prvog pojavljivanja pred sudom.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ustascha 19.06.2011.

    ako su ga financirali kada je cinio zlocine,zasto ne i sada

  • lolita 29 19.06.2011.

    I mi smo platili preko 20 miliona kuna za naše zasto ne bi i oni za njega!!! da mu sude njegovi druga priča ali pošto je taj sud samo za nas bivše jugoslovene onda ih ne priznajem!!! ko ce suditi amerima za smrt tolikih civila u iraku i libiji? niko naravno!!! zato dole haški sud!!!!!

  • Plavusa131 18.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare