To je to što me zanima!

Mladića uhitili: Imao fotografije spolnog iskorištavanja djece

Okrivljenika se sumnjiči da je od 15. veljače 2018. do 5. kolovoza 2019. godine, putem više društvenih mreža pribavljao, posjedovao i distribuirao veliku količinu sadržaja spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece
Vidi originalni članak

Zbog sumnje u pribavljanje, posjedovanje i distribuciju sadržaja spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece uhićen je 24-godišnjak iz istoka Hrvatske kojeg je policija predala pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu će podnijeti kaznenu prijavu, priopćila je u petak policija.  

Okrivljenika se sumnjiči da je od 15. veljače 2018. do 5. kolovoza 2019. godine, putem više društvenih mreža pribavljao, posjedovao i distribuirao veliku količinu sadržaja spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.

STRAVA NA SJEVEROZAPADU HRVATSKE Bludničio je nad maloljetnom kćeri pa slike dijelio drugima

Pretragom njegova doma pronađena je i oduzeta veća količina CD-ova, DVD-ova, USB stikova i prijenosnih diskova, mobilnih telefona, više stolnih računala i jedno prijenosno računalo. Pretragom oduzete informatičke opreme i korisničkih računa pronađena je velika količina multimedijskog sadržaja u obliku fotografija i video snimki fotografija spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.

Osnovano se sumnja da je 24-godišnjak počinio kazneno djelo spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu policija će podnijeti kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Zoki2611 08.02.2020.

    Napisi te puno ime i prezime pa neka se zna tko su ti nazovimo ih ljudi

  • Alikos 08.02.2020.

    tko ima od imformatičke opreme više od jednog mobitela taj je sumljiv i treba mu oduzeti sve

  • 08.02.2020.

    Čim je istok to je loš predznak

Komentiraj...
Vidi sve komentare