To je to što me zanima!

Mladić iz BiH uhićen s 4,5 kg prokrijumčarene marihuane

Dubrovačka policija uhitila je 23-godišnjeg državljana BiH koji je u Hrvatsku, navodno uz pomoć 27-godišnjakinje iz Dubrovnika, prokrijumčario oko 4,5 kilograma marihuane, doznaje se u policiji.
Vidi originalni članak

Mladi krijumčar uhićen je u nedjelju u mjestu Čajkovica kod Dubrovnika kada su ga policajci zatekli s torbom u kojoj se nalazilo oko 4,5 kilograma marihuane, pakirane u devet plastičnih paketića.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nezakonito ušao iz BiH brdskim stazama prokrijumčarivši navedenu drogu te da mu je pomagala 27-godišnjakinja iz Dubrovnika, kod koje je pronađena manja količina droge marihuane, izvijestila je policija.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv 27-godišnjakinje je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem, dok je 23-godišnjak, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

(mz)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jo2hn8ny 22.07.2019.

    Kada će ovi likovi shvatiti da ne možeš dilat s nečim, ako nemaš odobrenje s vrha hranidbenoga lanca.

  • Perica12 22.07.2019.

    Glupost. Ako je 4.5 kile onda je jasno da je čuvao drogu za svog prijatelja Toma Forda. Bar za to znamo da prolazi bez problema na sudu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare