To je to što me zanima!

Mladić kojeg je policajac udario nogom je Bad Blue Boys, koji je dijelio letke skupštinarima...

Ozlijeđeni mladić kojeg je policajac u nedjelju udario nogom u Prečkom u Zagrebu pripadnik je navijačke skupine BBB koji je, zajedno s ostalim BBB-ima, prošli tjedan dijelio letke skupštinarima Dinama
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je za Telegram da je osnovala stručni tim koji istražuje incident što se još u nedjelju dogodio u Prečkom.

Tamo je, prema snimci udaranja mladića koju su 24 sata objavili dan nakon incidenta, jedan policajac udario mladića koji je ležao na tlu. Policija nam je tada potvrdila da je riječ bila o redovnom postupanju.

- Policajac mu je rekao da legne, potom je došao njegov kolega i udario ga nogom - ispričao je čitatelj.

Pogledajte video: Policajci priveli mladića u Prečkom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ozlijeđeni mladić, doznaje Telegram, pripadnik je navijačke skupine Bad Blue Boys koji je, zajedno s ostalim BBB-ima, prošli tjedan dijelio letke skupštinarima Dinama.  Policajci, nakon što su ga pustili, poručili i da znaju gdje živi.

Ovaj incident zapravo je povezan s akcijom navijača Dinama koji su, već tradicionalno, dijelili letke Dinamovim skupštinarima. Jedan od članova skupštine živi i u Prečkom te jeu nedjelju trebao dobiti letak.

'Kud bježiš?'

Podsjetimo, na snimci koju smo dobili vidi se da dok jedan policajac drži mladića na podu, dolazi drugi koji ga uz povike 'kud bježiš, kud bježiš?!' udara nogom.

Dok su ga vodili između automobila, uhićenik je opet završio na podu. Na to ga je policajac još jedanput pitao zašto je bježao.

- Nakon par minuta u ulici je bilo 10-ak policajaca koji su pretraživali mjesto oko zgrada - dodaje čitatelj.

VIDEO IZ PREČKOG Snimka uhićenja u Zagrebu: 'Ležao je, drugi policajac je dotrčao i udario ga nogom'

Čitatelj nam je tada ispričao da je sve trajalo nekih 20 minuta.

- Nisam dalje vidio što se događa jer su otišli iza zgrade, ali nije mi bilo svejedno kada sam vidio specijalnu policiju ispod balkona - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 01.03.2021.

    ex yu milicija je za vas oličenje kulture poštenja i uvijek su bili u pomoć ljudima moj tata je bio policajac i sad se sramim zbog toga a i on je shvatio da su korumpirani do jaja 

  • 01.03.2021.

    ti interventni su dileri ugnjetavači i kamatari a i kriminalci veliki. ima tu susjed koji glumi nekog a nitko ga ne voli jel je smeće maloumno koje mrzni ljude

  • Nik Čulibrk 27.02.2021.

    Djelio letke pa bjezao policiji,ma daj molim te.

Komentiraj...
Vidi sve komentare