To je to što me zanima!

Mladić kraj Rijeke prijetio majci nožem, vrijeđao, omalovažavao

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik prošli četvrtak oko 15 sati u okolici Rijeke, tijekom verbalnog sukoba sa svojom majkom, vrijeđao ju i ponižavao nakon čega joj je uputio prijeteće riječi
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave PU primorsko-goranske protiv 21-godišnjaka, zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje i kaznenog djela nasilja u obitelji, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik prošli četvrtak oko 15 sati u okolici Rijeke, tijekom verbalnog sukoba sa svojom majkom, vrijeđao ju i ponižavao nakon čega joj je uputio prijeteće riječi uz prijetnju upotrebe kuhinjskog noža kojeg je imao u ruci. Opisano osumnjičenikovo postupanje izazvalo je kod oštećenice osjećaj straha i bojazni za njezin život - stoji u priopćenju priopčenju riječkog ŽDO-a.

RIJEKA: ISTRAŽUJU SLUČAJ Muškarac (55) u pritvoru zbog silovanja: Prijetio je i psovao...

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 08.05.2020.

    Apstinentska kriza

  • ljubica ljubičica_1 06.05.2020.

    Triba ga izbacit iz kuće.Pa punoljetan je.

  • 05.05.2020.

    Roditelji jednostavno ne razumiju djecu i ne zele ih razumjeti

Komentiraj...
Vidi sve komentare