To je to što me zanima!

Mladić mahao pištoljem jer nije mogao prijeći zatvoreni most?

Interventna i temeljna policija odmah se organizirala i došla na mjesto događaja iz raznih smjerova od Tvrđe, od veslačkog kluba Iktusa, kao i s druge strane pješačkog mosta, da bi spriječili mladića da nešto napravi
Vidi originalni članak

U popodnevnim satima osječka policija dobila je dojavu da mladić na osječkoj promenadi galami, remeti mir i maše pištoljem. 

Interventna i temeljna policija odmah se organizirala i došla na mjesto događaja iz raznih smjerova od Tvrđe, od veslačkog kluba Iktusa, kao i s druge strane pješačkog mosta, da bi spriječili mladića da nešto napravi. Kada su policajci pristigli mladić je bio vrlo miran te kod sebe nije imao oružje.

- U trenutku dolaska, policija osobu nije zatekla kako radi prekršaj - rekao nam je glasnogovornik PU osječko-baranjske, Zoran Kon.

POŠUMLJAVANJE Kod Osijeka počinje obnova više od 1000 ha šume oštećene od mina, rata i propadanja

Mladić je ipak odveden u policijsku postaju gdje su ga zadržali šest sati.

- U tih šest sati provjerili smo njegove aktivnosti kako bi utvrdili ima li mladić veze s bilo kakvim kaznenim djelom ili prekršajem - nadodao je glasnogovornik.

Kako javlja Glas Slavonije, mladić je, navodno bio nezadovoljan jer nije mogao prijeći osječki pješački most jer se na njemu trenutno obavljaju građevinski radovi, pa je zato mahao pištoljem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ichbin2 15.11.2020.

    korona

  • 15.11.2020.

    Opet ce bit sin od nekog branitelja hahaha...male su kazne kod nas jos uvjek! Ja bi stavio kaznu 10g min zatvora za drzanje oruzja bez dozvole pa da vidimo ko je baja..

  • Josip Tupek 15.11.2020.

    billi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare