To je to što me zanima!

Mladić napuhao 2,87 promila pa je kažnjen s 14.700 kuna

Koprivnička je policija u subotu oko 20,50 sati u Subotici Podravskoj u kontroli prometa na Varaždinskoj cesti zaustavila 27-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom u alkoholiziranom stanju...
Vidi originalni članak

Alkotestom je utvrđeno da je u sebe natočio „impresivnu“ količinu alkohola jer mu je izmjereno 2,87 promila. Vozač je uhićen te je nakon otrežnjenja priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda gdje mu je izrečena novčana kazna od 14.700 kuna te zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije devet mjeseci.

On je neslavni vikend rekorder među pijanim vozačima na cestama Koprivničko-križevačke županije.

Vozio 149 km/h uz ograničenje od 70 km/h

Pijani 33-godišnji motociklist koji se uz to vozio duplo većom brzinom od dopuštene i s vozačkom čija je valjanost istekla kažnjen je na Prekršajnom odjelu virovitičkog Općinskog suda s mjesec dana zatvora, te novčanom kaznom od 1000 kuna i zabranom upravljanja „B“ kategorijom u trajanju od godine dana.

Policija ga je zaustavila u virovitičkom prigradskom naselju Lozan, gdje mu je izmjerila brzinu od 149 km/h a dozvoljeno je 70 kilometara na sat. Uz to bio pod utjecajem alkohola od 1,53 promila, a i valjanost vozačke dozvole mu je istekla. Radi se o višestrukom ponavljaču, koji ne mari za prometne prekršaje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomicalomica 15.10.2019.

    Da mi je znati kako to izgleda kad imaš skoro 3 promila u krvi hahaha. ... takvi se obično pokušavaju penjati po zidovima pa ne ide nikako :-)))

  • daj sta das 14.10.2019.

    Motociklistu oduzeta dozvola na b kategoriju????

  • quazequatl1 14.10.2019.

    Zašto je u virovitičkom slučaju novčana kazna tako blaga? Možda tamošnji sud nije upoznat s novim zakonom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare