To je to što me zanima!

Mladić osumnjičen za silovanje Britanke pušten je na slobodu

Iz Županijskog državnog odvjetništva dodaju da činjenica da nije zatraženo određivanje istražnog zatvora ne znači da je 27-godišnjak oslobođen sumnji da je počinio kazneno djelo
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, 27-godišnji muškarac osumnjičen za silovanje 25-godišnje Britanke u Šibeniku, pušten je na slobodu, doznaje se u subotu u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

NAPAO JE U KAFIĆU Uhitili muškarca u Šibeniku, napao i silovao Britanku (25)

„Nakon ispitivanja 27-godišnjeg hrvatskog državljana zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja iz članka 153., stavak 1., u svezi članka 153., stavak 1. Kaznenog zakona, sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku nije podnesen prijedlog za određivanje istražnog zatvora, a o daljnjem postupanju ovo državno odvjetništvo naknadno će donijeti odluku. Ovo državno odvjetništvo provest će još dodatna ispitivanja svih okolnosti i nakon toga donijeti odluku. To može biti rješenje o otvaranju istražnog postupka protiv osumnjičenika, rješenje o tajnosti postupka i još niz drugih odluka,“ doznaje se u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz Županijskog državnog odvjetništva dodaju da činjenica da nije zatraženo određivanje istražnog zatvora ne znači da je 27-godišnjak oslobođen sumnji da je počinio kazneno djelo za koje je protiv njega kaznenu prijavu podnijela policija. Policija ga sumnjiči da je u srijedu u jednom ugostiteljskom objektu uporabom sile bez pristanka 25-godišnje Britanke 'izvršio spolnu radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • max2017 30.09.2018.

    Suci za poželjeti....."mladić" fiju ubosnu...a može nastaviti djelatnost......lijepa naša

  • mrTrobec 29.09.2018.

    Dok oni ispitaju činjenice on će postati Bosanac

  • BarunMunchausen 29.09.2018.

    Ka su ameri pustili Ronalda zašto nebi naši mladića kojeg je ova britanka sigurno mamila i namamila na blud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare