To je to što me zanima!

Mladić provalio u kuću: Žena ga htjela zaustaviti, pobjegao je...

ČAKOVEC Radi se o mladiću u dobi od oko 20 godina, srednje tjelesne građe, visine 170 cm, kratke crne kose, obučenog u tamno sivu majicu i kratke hlače
Vidi originalni članak

Međimurska policija moli građane u otkrivanju identiteta razbojnika koji je u petak oko 15,30 sati u Čakovcu u obiteljskoj kući u Kolodvorskoj ulici, opljačkao 72-godišnju ženu, koja je razbojnika zatekla u kući.

Pokušala ga je zaustaviti, ali se on počeo otimati. U jednom trenutku razbojnik ju je rukom odgurnuo od sebe te je ona izgubila ravnotežu i pala na pod. Nakon toga počinitelj je iskoristio priliku i na biciklu pobjegao s mjesta događaja ponijevši ukraden novac i malu kutijicu koju je pronašao u kući.

Radi se o mladiću u dobi od oko 20 godina, srednje tjelesne građe, visine 170 cm, kratke crne kose, obučenog u tamno sivu majicu i kratke hlače. Policija apelira na građane koji raspolažu korisnim informacijama vezano uz razbojništvo da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i na e-mail medjimurska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jo2hn8ny 26.08.2019.

    I opet brazilci u akciji.

  • pero trta 26.08.2019.

    Veljko Kajtazi reče da su se integrirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare