To je to što me zanima!

Mladić pucao u susjedov prozor zbog laveža psa i urlao da su pi*ke: 'Ispalio sam par metkića'

Mladić iz Zagreba proglašen je krivim i osuđen jer je iz pištolja pucao u susjedov prozor zbog toga što je susjedov pas iza ponoći lajao
Vidi originalni članak

Mladi Zagrepčanin proglašen je krivim i osuđen jer je iz pištolja pucao u susjedov prozor zbog toga što je susjedov pas iza ponoći lajao i prijetio smrću, piše Danica

U presudi stoji da je dobio šest mjeseci uvjetne kazne i da se događaj zbio u kolovozu 2021. otprilike pola sata iza ponoći u dvorištu obiteljske kuće u Zagrebu.

- Revoltiran lavežom psa susjeda A. i njegove djevojke M., u nakani da ih ustraši i uznemiri, istima vikao da su pi*ke, da izađu van i da ih može odrobijati dvije godine te je iz airsoft pištolja marke Taurus u smjeru sobe u kojoj su bili ispalio više hitaca. Hici, odnosno kuglice, probili su metalnu mrežu protiv komaraca na prozoru, što je izazvalo strah i bojazan za sigurnost i život kod susjeda - stoji u presudi.

Mladić je priznao da je zbog laveža psa posegnuo za pištoljem i "ispalio par metkića", no ne priznaje da je rekao da će ih "odrobijati dvije godine". Branio se da je susjeda zvao da izađe ne bi li porazgovarali jer psi nisu prestajali lajati, ali da nitko nije izašao.

- Čuo sam kako njegova zaručnica govori ‘on je lud’, misleći na mene. Potom sam ispalio 20-30 metaka koji su završili u prozoru sobe u kojoj su bili - rekao je 23-godišnjak u svoju obranu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 08.04.2022.

    Par metkića, i jedan od tih par metkića da je ubio susjeda, rekao bi samo sam ga htio malo preplašiti, kao i onaj koji je rekao samo sam ga malo piknul.

  • IPswič 08.04.2022.

    Bolesno je koliko ljudi vole te đukce a pasjake po pločniku nitko od njih ne pobira.

  • velma 08.04.2022.

    Pa naravno pa da netko od djece strada..

Komentiraj...
Vidi sve komentare