To je to što me zanima!

Mladić se ispričao novinaru kojeg je izvrijeđao na suđenju

Mladić je u ponedjeljak na suđenju novinara nazvao "špijunom CIA-e" i "lažljivim džukelom". Svoju ispriku je Mladić uputio preko svog odvjetnika Branka Lukića
Vidi originalni članak

Ratko Mladić se u petak na sudu u Haagu ispričao zbog vrijeđanja svjedoka optužbe Aernouta van Lyndena, bivšeg novinara televizije Sky, koji je izvještavao tijekom opsade Sarajeva. Svoju ispriku je Mladić uputio preko svog odvjetnika Branka Lukića u dijelu rasprave koja je bila zatvorena za javnost, javlja Blic.

Mladić je u ponedjeljak na suđenju novinara nazvao "špijunom CIA-e" i "lažljivim džukelom". Odvjetnik Ratka Mladića je rekao da je reakcija njegovog branjenika izazvana dijelom i zbog njegovog narušenog zdravstvenog stanja. Sudac je odvjetniku rekao kako svog klijenta mora upozoriti da se u sudnici primjereno ponaša.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • senad999 26.08.2012.

    Vidi pampers generala ,, poceo se pokrivati slonovskim usima ,,,,,,hahahhahahahhahhahh

  • feba 25.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_115830 25.08.2012.

    kaj, došlo iz "pelene u glavu" da nemre baš samo tak laprdati i vrijeđati?! a kad se misli ispričati za zločine?! bio i ostao zločinac i ubojica!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare