To je to što me zanima!

'Mladić se liječio u bolnici u Beogradu pod lažnim imenom'

Mladić se prije osam ili devet godina liječio na Vojno-medicinskoj akademiji, kaže ministar obrane Srbije. Kaže i da mu vojska nakon toga nije pomagala u skrivanju
Vidi originalni članak

Haški optuženik Ratko Mladić liječio se prije osam ili devet godina na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu i to pod lažnim imenom, izjavio je ministar obrane Srbije Dragan Šutanovac javlja Beta, a prenosi B92. Naglasio je i kako mu vojska nije pomagala u skrivanju nakon toga. Šutanovac je dodao kako se Mladić liječio od neke bolesti te je rekao kako su tvrdnje Mladićeva odvjetnika kako se na VMA liječio od raka netočne.

- Siguran sam kako je dokument koji je pokazao odvjetnik o tome da se Mladić liječio od raka lažan - rekao je  Šutanovac. 

Blic piše kako su Mladića prebacili u dio zatvora gdje se nalaze okrivljenici iz Srbije. Mladić je navodno sreo Vojislava Šešelja te su kratko razgovarali. S Radovanom Karadžićem neće moći razgovarati jer haški tužitelji smatraju kako bi to moglo utjecati na postupke koji se na Sudu vode protiv njih.  

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nana hihihi 11.06.2011.

    .......... vec mi je pomalo dosadno citati stalno o tom covjeku......

  • domi30 11.06.2011.

    pa i država srbija je sva lažna i izmišljena tvorevina, sto jedan srbin kaze cak smo i zastavu ukrali rusima ahaaahaaahaaa...

  • Skanjac 11.06.2011.

    Počeo je srati i pišati u gaće pa su ga predali da nemaju više brige...

Komentiraj...
Vidi sve komentare